Ciorba de praz cu ciuperci

de Valclaudia in Ciorbe, 2 Noi 2013 | 9927 vizualizari

 

o ciorba usoara pentru cine este interesat... Noua ne place tare mult, are un gust grozav!

 

INGREDIENTE

  • 1 buc. praz
  • 500 gr. ciuperci/champinion
  • 2 ardei (unul rosu si unul verde)
  • 3 linguri de ulei
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust +1 lingurita delikat
  • cateva boabe de piper
  • 1 mana de paste marunte (cus -cus)
  • 1 legatura patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de praz cu ciuperci:

Curatam, spalam si taiem ciupercile felii.

Curatam, spalam si feliem prazul si ardeii. Feliutele obtinute se calesc in ulei cateva minute, adaugam lingurita de delikat,boabele de piper si ciupercile feliate.

Lasam cca 10 minute sa se caleasca impreuna, apoi punem cca 3l apa, acoperim oala si lasam sa fiarba la foc mic 30 minute.

Curatam cateii de usturoi, ii maruntim/pisam cu putina sare in mojar, adaugam 1 lingura pasta de tomate. Acest amestec se adauga in oala atunci cand ciupercile sint fierte, adica mai spre finalul prepararii ciorbei.

Lasam sa mai dea cateva clocote, punem pastele fainoase,le lasam la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Peresaram patrunjel verde tocat si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de praz cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Lia_ 1

03.11.2013, 09:08

in strachina ca a lui Gaby ce-mi place

diaconta 1

03.11.2013, 20:37

interesanta combinatie pentru ciorba,dar imi place

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 01:15

foarte buna ciorba

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de praz cu iaurt